Arcápolás

Gyémántfejes dermabrázió

Alveola Diamond Peel gyémántfejes dermabrázió a mechanikai bőrcsiszolás és az arcvákuum együttes hatását alkalmazza, a bőr felületén található elhalt szarusejtek eltávolítására és az anyagcsere folyamatok élénkítéséhez. A peeling hatására a bőr felszívó képessége javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása fokozódik. A mechanikai peeling hatás mellett a bőr intenzív nyirokmasszázsát is elvégezzük. Ennek következtében a bőr tápanyag és oxigén ellátása növekszik.

Kezelési ár: 10 900 Ft
Kezelési időtartam: 60 perc

Kezelés hatásai:
Elhalt szarusejtek eltávolítása
Bőrtisztítás
Hatóanyagok felszívódásának fokozása (a bőrtisztításon keresztül)
A bőr vérkeringésének javítása
Sejtanyagcsere folyamatok gyorsítása
A sejtek oxigén és tápanyagellátásának fokozása
Salakanyagok elszállításának segítése
A bőr sejtmegújító folyamatainak felgyorsítása
A bőr kollagén termelésének, ezáltal rugalmasságának fokozása

Javasolt kezelés sorozatok:
Bőrtisztítás 1-2 alkalom
Bőrfiatalítás 4-5 alkalom
Ráncok kezelése 6-8 alkalom
Hegek kezelése 8-10 alkalom
Pigmentfoltok kezelése 8-12 alkalom

Figyelmeztetés!
A kezelés után azonnal és az azt követő egy hétben fényvédő krém használata szükséges mindennapos gyakorisággal. A közvetlen napsugárzást és szoláriumozást kerülni kell. A kezelést követő 24 órában a sminkek használata nem megengedett. Frissen kezelt arcfelülettel kerülje a szaunát, illetve a direkt gőzt. 

Hydra Marine /száraz bőr/ arcápolás

A Thalgo Hydra Marine arckezelés szuper hidratálás a nagyon száraz, dehidratált, vízhiányos bőrnek. Az óceánok mélyéről származó, tengeri eredetű forrásvíz, amely nyomelemekben és ásványi sókban rendkívül gazdag biológiailag maximálisan hasznosul a sejtekben. A bőr újra visszanyeri frissességét, védekezőképességét, hidratáltságát az arckezelés után.

Fő hatóanyagok: óceánból nyert Séve Bleue, Hyalurophyline, Hydra-diffusine, Lumisource.

Kezelési ár: 14 800 Ft
+ felpuhító gőzölés és tisztítás: 2 700 Ft
Kezelés időtartama: 60-90 perc

 

Cold Marine /érzékeny bőr/ arcápolás

A Thalgo Cold Marine arcápolás különlegesen finom ápolás az érzékeny, pirosodásra hajlamos, rozáceás bőrtípus számára. A Cold Marine kezelés hatására a bőr érzékenységéhez köthető kellemetlen érzések elmúlnak. Javul a vérkeringés, a bőr oxigénnel telik meg, felfrissül, ragyogóvá válik. Növeli a bőr toleranciáját.

Fő hatóanyagok: algaolaj, tengeri viasz.

Kezelési ár: 14 800 Ft
+ felpuhító gőzölés és tisztítás: 2 700 Ft
Kezelés időtartama: 60-90 perc

Pureté Mariné /zsíros bőr/ arcápolás

A Thalgo Pureté Marine termékek a zsíros, pattanásos, tág pórusú bőrök hatékony kezelésére lettek kifejlesztve. A termékekben lévő hatóanyagok a hormonális egyensúly felborulása miatti fokozott faggyútermelést, gyulladásokat és bőrhibákat is hatékonyan csökkentik.

Fő hatóanyagok: Fucus Spiralis, Tetraselmis Chui, Activ’Pur, Acti’Sebum.

Kezelési ár:
14 800 Ft
+ felpuhító gőzölés és tisztítás: 2 700 Ft
Kezelés időtartama: 60-90 perc

Spirulone Boost 25+ /méregtelenítő/ arcápolás

Spiruline Boost: Tengeri méregtelenítő, energizáló és tápláló kezelés. A Thalgo Spiruline Boost, az első tengeri anti-pollution kezelés, amely a környezeti ártalmaknak kitett bőrök detoxikálásáról gondoskodik. (Szennyezett levegő, kipufogó gázok, dohányzás, stressz, káros UV-sugárzás, amelyek fokozzák a bőr idő előtti öregedését.) Rendkívül gazdag Spirulina és Chlorella alga tartalmának köszönhetően megtisztítja a bőrt a méreganyagoktól.

Fő hatóanyagok: Spirulina Maxima, tengeri magnézium

Kezelési ár: 18 100 Ft
+ felpuhító gőzölés és tisztítás: 2 700 Ft
Kezelés időtartama: 60-90 perc

Hyalu-Procollagen 30+ /feszesítő/ arcápolás

Hyalu-Procollagéne Megújult tengeri anti-ageing, tápláló és regeneráló kezelés. Ajánlott a hialuronsav és kollagén pótlásának és a fiatalság megőrzésének céljából. A Hyalu-Procollagéne kezelés alapjait a tengeri eredetű pro-kollagén és a 3 különböző méretű tengeri hialuronsav képezi. A hámban, az irhában és a bőraljában is kifejti hatását, így a bőr azonnal feltöltődik, a ráncok kisimulnak, a bőr pedig visszanyeri fiatalos ragyogását.

Fő hatóanyagok: Hidrolizált Tengeri Kollagèn komplex, Palmaria Palmata vörös alga, C-vitamin, Kopara tengeri kivonat, Matrixyl 6000 peptid.

Kezelési ár: 18 100 Ft
+ felpuhító gőzölés és tisztítás: 2 700 Ft
Kezelés időtartama: 60-90 perc

 

Silicium 40+ /fiatalító/ arcápolás

Silicium 40 + A Thalgo újgenerációs szilícium tartalmú kozmetikumok 40 éves kortól a leghatékonyabbak. Lifting hatásukkal megemelik az arc kontúrjait és segítik a bőr fiatalos megjelenését. Szilícium a titkos fegyver a felettünk múló idő látható jelei ellen. A szilícium hasonlóan a kollagénhez és hialuronsavhoz is bőrünk alkotóeleme, amely mennyisége az öregedéssel együtt csökken.

Fő hatóanyag: Tengeri szilícium.

Kezelési ár: 20 300 Ft
+ felpuhító gőzölés és tisztítás: 2 700 Ft
Kezelés időtartama: 60-90 perc

Tini kezelés (pattanás) és arcápolás:

Ár: 9 300 Ft
Kezelés időtartama: 60 perc

 

 

Arckezelés, arcápolás, arctisztítás és ránctalanítás – GG Szalon

Budapest Óbuda – GG Szalon 3. kerület (Nagyszombat utca 1. B épület 5. em. 5. a.)